Log indKøb adgang nu

Janne Lisby Pedersen

Min store udfordring var, at jeg har en tendens til at tænke som det første, når jeg vågner: “pyha, har jeg det ikke lidt skidt i dag”? Efter at have fulgt jeres program, slipper jeg tanken om at have det skidt, så snart den kommer.
Jeg er 38 år og har de seneste 5 år - især de seneste 2 år, døjet meget med stress. To gange er jeg gået helt ned og har været sygemeldt.
Efter min sidste sygemelding i december 2019, hvor jeg i en periode ikke kunne hverken spise eller komme op og stå, har jeg konstant haft “små” tilbagefald med min stress. Livet har været svært at overskue, trods jeg har en skøn mand og to skønne børn.
Jeg har bare ikke kunnet komme ordentligt over stressen, og jeg har virkelig haft det ubeskrivelig skidt - derfor søgte jeg hjælp hos en stresscoach i sommers, og sammen med hende fandt jeg frem til, at det især var/er mine tanker, som fastholder mig i den stress jeg oparbejdede i slutningen af 2019.
Som sendt fra himmelen faldt jeg tilfældigvis over Mindcamp på Instagram, og jeg besluttede mig for at prøve jeres program, da jeg gerne ville vide mere og arbejde mere med tanker.

Jeg har brugt jeres værktøjer hver dag og pludselig i denne uge, føler jeg, at tågen er lettet. Det er svært at beskrive, men den hjernetræthed/summen i hovedet jeg altid føler er forduftet!
Jeg har haft en kæmpe glæde indeni, som jeg ikke har følt længe.
Min store udfordring var, at jeg har en tendens til at tænke som det første, når jeg vågner: “pyha, har jeg det ikke lidt skidt i dag”? Jeg er ultra opmærksom på at mærke, om jeg har det skidt og tænker hele tiden på det. Efter at have fulgt jeres program, slipper jeg tanken om at have det skidt, så snart den kommer. Jeg tillader først tanken at komme om aftenen, hvor jeg har mit bekymringsvindue, men på det tidspunkt, tænker jeg slet ikke over det mere.
Kæmpe stort tak for jeres hjælp!! Jeg vil klart anbefale jeres program til andre, da jeg er overbevist om, at det her virkelig virker.
Det bedste er faktisk, at man ikke skal læse en tyk bog for at lære jeres program at kende og arbejde med værktøjerne - 15 min. om ugen kan alle overkomme.
Få adgang til HjerneRo nu